19.9.2024

Kultaisen Nuijan vuoden 2024 finalistit on valittu

Vuoden 2024 Kultainen Nuija huipentuu finaalivaiheeseen, johon on valittu kilpailun TOP 3. Kilpailuun osallistuneiden yritysten perusteella on helppoa todeta, että hallitustyöskentely on keskeisessä roolissa suomalaisten pk-yritysten keskuudessa.

Lue lisää

15.9.2024

HALLITUKSEN JÄSEN – VAADITHAN RIITTÄVÄÄ RAPORTOINTIA?

Hallituksella on vastuu yrityksen kirjanpidon ja varainhoidon valvonnan asianmukaisesta järjestämisestä. Riittävä ja luotettava raportointi luo pohjan yrityksen talouden valvontaan sekä päätöksenteolle. Hallituksen jäseneltä on vastuullinen teko vaatia hyvää raportointia.

Lue lisää

12.9.2024

HALLITUSTYÖSTÄ LISÄÄ ASIAKASARVOA

”Jos toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja herätetään keskellä yötä, niin osaavatko he kertoa mikä on meidän asiakaslupauksemme?”

Lue lisää

10.9.2024

Vastuullisuus hallituksen agendalla – tekoja vai sanahelinää?

Yhtiöiden vastuullisuudesta on puhuttu viime aikoina runsaasti, erityisesti raportoinnin ja velvollisuuksien näkökulmasta. Mutta mitä vastuullisuus hallituksen työpöydällä oikein tarkoittaa ja miten se auttaa yhtiötä luomaan lisäarvoa sekä menestymään myös tulevaisuudessa?

Lue lisää

9.9.2024

Hallituspartnerit ry sai uudeksi vetäjäkseen yritysjohdon valmentajan ja tutkijan

Hallituspartnerien toiminnanjohtajana aloittanut Aino-Mari Kiianmies valmistelee väitöstutkimusta arvojen näkymisestä hallitustyössä.

Lue lisää

5.9.2024

Mitä olisin saanut hallitukselta yrittäjä-toimitusjohtajana?

Jos tavoitteenasi on kasvaa, niin hanki hyvä hallitus. Täytä hallitus henkilöillä, joita kunnioitat ja jotka voivat haastaa sinua.

Lue lisää