Tunnustus hyvästä hallitustyöstä

Mikäpä yritys ei haluaisi kehittyä ja menestyä?

Suurin osa Suomessa toimivista yrityksistä on pk-yrityksiä. Niiden omistajilla on kunnianhimoisia tavoitteita, joiden saavuttamiseksi tehdään paljon työtä ja käytetään paljon aikaa. Jokainen yritys myös kohtaa eri vaiheissaan haasteita, jotka on ratkaistava, jotta toiminta voi jatkua ja kehittyä. Kukaan ei kuitenkaan osaa kaikkea ja ajankäyttökin tuo omat haasteensa. Yhä useampi pk-yritys löytää avaimet menestykseen rekrytoimalla hallitukseensa riippumattomia jäseniä.

Riippumattomat hallitusjäsenet vahvistavat osaamista ja strategista ajattelua

Parhaimmillaan hyvä hallitustyö kantaa yritystä parempiin tuloksiin muutoksen kautta. Osaava hallitus auttaa yrityksen johtoa luomaan tavoittelemisen arvoisen vision ja strategian, jonka avulla suunnistaminen kohti visiota karikkoistenkin vesien halki on mahdollista.

Voittajayritysten menestystarinoita yhdistää hyvän hallitustyön ja riippumattomien hallitusjäsenten merkitys saavutuksissa.

Monet suomalaiset pk-yritykset ovat hyvässä yhteistyössä riippumattomien hallitusjäsenten kanssa onnistuneesti uudistaneet liiketoimintamallinsa, valloittaneet uusia markkina-alueita niin Suomessa kuin maailmalla, kasvaneet orgaanisesti ja yrityskauppojen avulla tai hoitaneet sukupolvenvaihdokset hallitusti.

Tunnustus hyvästä hallitustyöstä

Me Hallituspartnerit kannustamme suomalaisia pk-yrityksiä menestymään yhteistyössä riippumattomien hallitusjäsenten kanssa. Palkitsemme joka vuosi Kultainen Nuija -palkinnolla yhden suomalaisen pk-yrityksen, joka on menestynyt avaamalla hallituksensa ovet riippumattomille jäsenille.

Kultaisen Nuijan jakaa Hallituspartnerit ry yhteistyössä alueyhdistystensä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Ensimmäinen Kultainen Nuija jaettiin vuonna 2011. Voittajayritysten menestystarinat ovat hyvin erilaisia, mutta niitä kaikkia yhdistää hyvän hallitustyön ja riippumattomien hallitusjäsenten merkitys saavutuksissa. Ilmoita yritys

Tutustu Kultainen Nuija -voittajayritysten tarinoihin

Brand ID
Modulight
Axopar Boats
Lojer Oy
HappyOrNot
Gofore
Pemamek
Robit
Serres