31.1.2021

Yritysoikeuden professuurilla on tärkeä sanoittava ja yhdistävä rooli

Tampereen yliopiston yritysoikeuden tenure track -professuuri on tärkeä elementti elinkeinoelämän ja yhteiskunnan välisessä yhteistyössä, jotta opetuksen ja tutkimuksen tiivis vuorovaikutus käytännön toimijoiden kanssa olisi riittävää ja aitoa.

Lue lisää

23.1.2021

Lisää ryhtiä johtamiseen

Satakunnan Kauppakamari on tavoittanut Hallitukset töihin! -palvelun merkeissä nyt jo noin 60 satakuntalaista yritystä. Yritysten vetäjien kanssa keskusteluissa nousee tyypillisesti esiin samat teemat toimialasta riippumatta.

Lue lisää

15.1.2021

Kokemuksiani hallitustyöskentelystä

Minä henkilökohtaisesti en lähtisi yhdenkään sellaisen yrityksen hallitukseen, jonka toimialasta minulla ei olisi riittävän hyvää tuntemusta.

Lue lisää

13.1.2021

Axopar Boats Oy palkittiin vahvasta hallitustyöstään Kultaisella Nuijalla

Helsinkiläinen moottoriveneiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä Axopar Boats Oy on voittanut valtakunnallisen Kultainen Nuija 2021 -palkinnon.

Lue lisää

7.1.2021

HENKILÖSTÖANTI LISTAAMATTOMISSA OSAKEYHTIÖSSÄ

Henkilöstöantia koskevat verosäännökset ovat uudistuneet listaamattomien osakeyhtiöiden osalta. 1.1.2021 alkaen osakeannista saatua etua ei katsota merkitsijälleen veronalaiseksi eduksi jäljempänä esitettyjen edellytysten täyttyessä.

Lue lisää

6.1.2021

KUKAAN EI PÄRJÄÄ YKSIN – Tampereen Tiivisteteollisuudella on hyviä kokemuksia riippumattomista hallitusjäsenistä

Riippumattomien hallitusjäsenten mukanaolo näkyy ja tuntuu. Omistajat voivat keskittyä strategisiin aihealueisiin, osaaminen on monipuolisempaa ja kontaktiverkostot laajentuvat. Keskustelukulttuuri on rikastunut ja kokouksissa käsiteltävät asiat valmistellaan paremmin.

Lue lisää