14.9.2022

KUN RISKI REALISOITUU

Hallituksen keskeisimpiä tehtäviä on operatiivisen johdon tukeminen liiketoiminnan riskien tunnistamisessa, vaikuttavuuden arvioimisessa sekä niiden hallitsemisessa. Huolellinen hallitus kantaa vastuun, että yhtiön riskienhallinta on riittävän kattavaa ja ajantasaista. Kyse on kuitenkin riskien hallinnasta, ei riskien poistamisesta. Toisinaan riskin eliminoimisen kustannus suhteessa sen vaikuttavuuteen saattaa olla kohtuuton. Tällaisten vähäisten riskien toteutuminen ja niihin sopeutuminen onkin yrityksissä arkipäivää.

Lue lisää

14.9.2022

Henkilöstön vireys ja jaksaminen kasvun tekijänä – aihe hallitusten agendalle viimeistään nyt!

Valitettavasti varsin monen suomalaisen yrityksen ulko-ovet ovat näyttävässä kunnossa, mutta henkilöstön vireyden sekä jaksamisen kanssa olisi parannettavaa. Myös hallitus voi kantaa oman kortensa kekoon ja kannustaa operatiivista johtoa panostamaan asiaan. Ulvilalaisen Plusprintin hallitus ja johto valitsivat yhdessä tämän vuoden alussa lisäpanostamisen henkilöstönsä työkykyyn ja -hyvinvointiin.

Lue lisää

8.9.2022

Valmistavan teollisuuden parhaat odotettavissa olevat strategiset teknologiatrendit

Perinteisesti nähdään, että strategiset teknologiatrendit aiheuttavat merkittäviä häiriöitä markkinoilla, mutta tärkeätä on suhtautua avarasti tulevaisuuteen, joka saattaa tarjota räjähdysmäisiä mahdollisuuksia ketterille toimijoille. 

Lue lisää

1.9.2022

Podcast 14.9. – Miten sinne hallitukseen oikein pääsee?

Minkälaisia hallitusosaajia yritykset etsivät ja miten niiden hallituksiin pääsee? Tervetuloa linjoille, tilaisuus on maksuton!

Lue lisää