24.2.2020

Pemamek – miten päästään Champions-liigaan?

Pekka Heikosen sanoin: ”Kansainvälistyminen on kuin ojankaivuuta. Siinä tulee välillä kunnon hiki pintaan.” Hän on 1989 alkaneella yrittäjän urallaan luottanut paitsi omiin tavoitteisiinsa myös tiiviisiin yhteistyöverkostoihin ja sparraavaan hallitukseen.

Lue lisää

19.2.2020

HappyOrNot – Reaaliaikaisesta asiakaspalautteesta menestystekijä

Heikin ja Villen ideoima uusi asiakastyytyväisyyden mittaustapa otti hienosti tuulta siipien alle. Syntyi Tampereella kotipaikkaansa pitävä, nykyään jo kansainvälisesti tunnettu HappyOrNot.

Lue lisää

16.2.2020

Epic Autokoulu Oy kasvaa hyvän hallitustyön tuella

On aika tyypillistä, että yrittäjä alkaa etsiä vahvistusta hallituksensa riveihin, kun edessä näyttää olevan seinä, jonka läpi ei yksin puskemalla pääse. Mutta on myös tilanteita, joissa seinän sijaan yrittäjän edessä avautuu lukuisten mahdollisuuksien tienristeys, ja mieli tekisi lähteä kaahaamaan jokaista baanaa yhtä aikaa kaasu täysillä auki. Silloin hallituksen tehtävä on hiukan toisenlainen.

Lue lisää

11.2.2020

Gofore – positiivisella kierteellä

Onko kasvu mikroyrityksestä kansainväliseksi pörssiyhtiöksi hyvän tuotteen tai palvelun ansiota? Ilman muuta, mutta Goforen menestystä siivittää myös aito innostus siihen mitä tehdään sekä arvot, joita yritys elää ja hengittää. Hallitustyöskentelyäkin haastetaan.

Lue lisää

7.2.2020

Uusi teknologia haastaa hallituksen ja strategian

Sitran megatrendit 2020 katsauksessa puhutaan, että teknologia sulautuu kaikkeen ja teknologian ymmärrys korostuu tulevaisuudessa entistä enemmän. Teknologia on osa yhteiskuntaa ja sitä on kaikkialla. Uusi teknologia muuttaa toimintatapoja ja vaatimukset ymmärtää ja soveltaa teknologiaa  korostuvat entisestään.

Lue lisää