25.3.2021

Asiantunteva hallitus on toimitusjohtajan paras tuki

”Ulkopuolisista jäsenistä koostuva asiantunteva hallitus on parasta, mitä toimitusjohtaja voi tuekseen saada.”
Piilosetin toimitusjohtaja, osakas ja hallituksen jäsen Riikka Järvinen haastattelussa, joka toteutui etänä koronan keskellä.

Lue lisää

24.3.2021

HALLITUKSEN ON OSATTAVA AJATELLA OUTSIDE THE BOX – jos se ei riitä, on keksittävä boxi uudelleen

Vuoden 2021 Kultainen Nuija -voittaja ja amerikkalaisen Boat of the Year 2020 -palkinnon voittanut Axopar Boats Oy on saavuttanut omalla alallaan trendsetter-aseman, mikä edellyttää ennen muuta kunnianhimoista strategiaa, saumatonta yhteistyötä ja kyvykkyyttä toteuttaa suunnitelmat. Hallituksen toimiessa luotsina ja toimitusjohtajan navigoidessa taitavasti pysytään väylällä oikealla vauhdilla.

Lue lisää

13.3.2021

Hallituksen vastuu liiketoimintapäätöksistä

Haastavina ja vaikeina aikoina hallituksen jäsenten on syytä tarkastella, mitä laki sanoo hallituksen vastuusta liiketoimintapäätösten tekemisestä. Mitä, jos tehdään huonoja tai tyhmiä päätöksiä? Seuraako hallitusta ja sen yksittäisiä jäseniä ennakoimaton vastuuriski?

Lue lisää

10.3.2021

Parhaimmillaan hallitustyö näkyy ja tuntuu organisaatiossa

Insinöörivoittoisessa firmassa ei liene yllätys, että hallitustyö on systemaattista ja jämptiä, mikä ohjaa työskentelyä oikeaan suuntaan – niin myös Robitissa. Hallituksen sormet ovat riittävän mutta ei liian syvällä liiketoiminnassa, koska vahva tuntuma käytännön liiketoimintaan auttaa sparraamaan yritysjohtoa.

Lue lisää

8.3.2021

Hallituspartnerit Helsinki (HPH) ja Board Professionals Finland (BPF) yhdistyvät

Hallituspartnerit-verkostoon kuuluva, vuonna 2010 perustettu Hallituspartnerit Helsinki (HPH) ja vuonna 2006 perustettu Board Professionals Finland (BPF) -verkosto ovat sopineet yhdistyvänsä.

Lue lisää

4.3.2021

Hallituspartnerit-verkostossa on jo 1000 jäsentä

Hallitustyön ja sen tuoman lisäarvon merkitys on nähtävissä Hallituspartnerit-verkoston jäsenmäärässä. 1000 jäsenen ja 11 alueyhdistyksen voimin Hallituspartnerit on tällä hetkellä Suomen suurin ja ainoa valtakunnallisesti toimiva hallitusosaajien verkosto.

Lue lisää