29.11.2023

Pohjasetillä tiedetään, että omistajasta riippumaton hallitus tuo tuloksia

Kultainen Nuija 2023 kampanjan TOP3-finalisteihin sijoittuneen Pohjaset Oy:n hallituksen kaikki jäsenet ovat omistajasta riippumattomia. Hallitustyön onnistumisten taustalla on avoin vuorovaikutus, toimiva yhteistyö, selkeät roolit sekä yhteiset arvot ja periaatteet.

Lue lisää

18.11.2023

Vuoden Nuori Hallitustekijä 2023 valittu

Yritysten hallitustyöskentelyä uudistava ja hallitustyöskentelyosaamista kehittävä nuorten hallitusosaajien vertaisoppimisverkosto Future Board ry jakoi 17.11.2023 Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon jo 9. kerran.

Lue lisää

16.11.2023

Strateginen diversiteetti

Keskustelu diversiteetistä eli monimuotoisuudesta käy nykyisin hyvin aktiivisena. Diversiteetti soveltuu myös hyvin strategiseksi työkaluksi ongelmanratkaisuun yrityksissä. Pitkällä tähtäimellä saavutetut edut voivat olla arvokkaita liiketoiminnan rakentamisessa kestäväksi.

Lue lisää

15.11.2023

Brand ID palkittiin onnistuneesta hallitustyöstä valtakunnallisella Kultainen Nuija -palkinnolla

Porilaisen Brand ID:n hallituksen keskustelun ytimessä on tavoitteellinen tekeminen, josta hyvänä esimerkkinä on konkretian tasolle viety strategia. Hallitusjäsenet sparraavat ja haastavat toisiaan, kyseenalaistavat rakentavasti ja kannustavat nostamaan lentokorkeutta.

Lue lisää

13.11.2023

Kuntayhtiön hallitus – samanlainen ja erilainen

Kuntaomisteisten osakeyhtiöiden hallitustyöskentelystä puhutaan nykyään paljon, ja hyvä niin – monet yhtiöistä ovat merkittäviä kooltaan ja vaikutuksiltaan sekä omistajilleen että ympäröivälle yhteiskunnalle. Siksi on tarkoituksenmukaista, että yhtiöiden hallitustyöskentely on ajan tasalla varmistaen yhtiön menestyksen ja tulevaisuuden.

Lue lisää

8.11.2023

Minä väitän: Hallituksessa tarvitaan toimitusjohtajakokemusta

Toimitusjohtajan asema on ainutlaatuinen, koska toimitusjohtajan rooli on yksi ja ainoa kussakin yhtiössä. Toimitusjohtaja on ainutlaatuisessa solmukohdassa, vastuussa kaikesta ja samalla ainakin periaatteessa parhaimman tiedon haltija.

Lue lisää

1.11.2023

BrandID Oy palkittiin onnistuneesta hallitustyöstä valtakunnallisella Kultainen Nuija -palkinnolla

Porilaisen BrandID Oy:n omistaja on Heljakan suku. Palkinnon luovutti Kultainen Nuija -tuomariston jäsen ja HappyOrNot Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo Hallituspartnerit ry:n puheenjohtajan Sami Someron kanssa.

Lue lisää