Vuoden Nuori Hallitustekijä 2023 valittu


Yritysten hallitustyöskentelyä uudistava ja hallitustyöskentelyosaamista kehittävä nuorten hallitusosaajien vertaisoppimisverkosto Future Board ry jakoi 17.11.2023 Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon jo 9. kerran.

Palkinto on huomionosoitus ja tunnustus hallitustekijän laadukkaasta, ansiokkaasta ja suuntaa näyttävästä hallitustyöstä.

Vuoden 2023 palkinnon voittaja on Antti Haapakorva. Antti on kokenut liiketoiminnan ammattilainen, jonka hallitusura alkoi jo vuonna 2010. Tällä Hetkellä Antilla on hallituspaikat Talentree Oy:ssä, Osuuskunta KPY:ssä ja Kiho Oy:ssä.

Top3-ehdokkaat Vuoden Nuoreksi Hallitustekijäksi olivat Jussi Herlin, Antti Haapakorva ja Marianne Vikkula. Voittaja Antti Haapakorva voitti suomalaisista yrityspäättäjistä koostuvan raadin valitsemana seuraavilla perusteilla:

”Antti Haapakorva voitti Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon Future Board -verkoston toimesta tunnustuksena hänen nuorekkaasta näkökulmastaan hallitustyöhön, aktiivisesta panoksestaan sukupolvenvaihdoksen edistämisessä, innovatiivisesta lähestymistavastaan liiketoiminnan kehittämisessä Talentreen kautta, osallistumisestaan hallitusosaajien verkostoihin kuten Itä-Suomen Hallituspartnerit ry:ssä, laajasta kokemuksestaan hallitustyössä sekä roolistaan herättelijänä ja tiedonvälittäjänä pk-yritysten keskuudessa.”

Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, joka on itse ansioitunut nuorena hallitustekijänä tai vaikuttanut merkittävästi nuorten hallitusmahdollisuuksiin.Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnolla tuodaan esille hallitustyöskentelyn monipuolisuuden ja osaamisen monimuotoisuuden tärkeyttä yrityksen pitkän aikavälin menestyksen varmistamiseksi.

Future Board ry on nuorten vastuullisten hallitustekijöiden laadukas vertaisoppimisalusta, joka tarjoaa tulevaisuuden hallitusosaamista. Tuemme alle 40-vuotiaita hallitustekijöitä yritysten hallituksiin nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme suomalaista hallitustyöskentelyä sekä tuomme uusia luovia, rohkeita ja ravistelevia ajatuksia hallitustyöskentelyyn sen merkityksen lisäämiseksi ja yhteiskunnan parantamiseksi.

Myös Kauppalehti ja Talouselämä julkaisivat jutut aiheesta.

Lisätietoja Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnosta:

Anna Zapasnik, toiminnanjohtaja, Future Board ry

anna.zapasnik@futureboard.fi

+358 41 4955679