Aino-Mari Kiianmies edistämään pk-yritysten ammattimaista hallitustyötä Hallituspartnereiden toiminnanjohtajana


Hallituspartnerit ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.6.2024 alkaen on nimitetty KTM, OTM, YTM, HHJ PJ Aino-Mari Kiianmies.

Kiianmies on ollut pitkään mukana Hallituspartnereiden alueellisessa toiminnassa, ja hänellä on hallituskokemusta mm. SSH Communications Security Oyj:sta. Edellisessä pestissään hän vastasi Directors´ Institute Finlandin eli DIFin viestinnästä toimien myös Boardview-lehden toimituspäällikkönä.

Kiianmies kertoo tunnelmistaan seuraavasti:

”Kiitän lämpimästi luottamuksesta ja lähden innolla luotsaamaan Hallituspartnereita eteenpäin. Yli 1500 jäsenen ja 11 alueyhdistyksen voimin toimiva Hallituspartnerit-verkosto on Suomen merkittävin hallitusjäsenten verkosto niin jäsenmäärältään kuin alueelliselta edustukseltaan. Verkostossa tiivistyy valtavasti hallitusosaamista, -kokemusta ja -näkemystä, josta olen saanut nauttia jäsenenä kymmenen vuotta. Nyt onkin erityisen hienoa aloittaa toiminnanjohtajana ja olla osaltani tekemässä töitä pk-yritysten ammattimaisen hallitustyön ja menestyksen eteen. Uudistetaan toimintaa yhdessä maltilla ja tehdään toiminnasta yhä tuloksekkaampaa!”

Hallituspartnerit ry:n hallituksen puheenjohtaja Kai Virtanen toteaa: ”Aino-Marista saamme yhteisöllemme analyyttisen, dynaamisen, sosiaalisesti älykkään ja helposti lähestyttävän toiminnanjohtajan. Hän on päässyt aiempien rooliensa kautta tutustumaan Hallituspartnereiden toimintaan ja on osoittanut meille kaikille hänen kanssaan toimineille vahvuutensa ja aktiivisuutensa yhteisten asioiden hoidossa.”

Virtanen kiittää toiminnanjohtajana 31.5. asti toiminutta Mervi Sillanpää-Jaatista erinomaisesta työstä yhdistyksen eteen.

Valtakunnallinen Hallituspartnerit-verkosto edistää pk-yritysten ammattitaitoista hallitustyötä välittämällä yrityksiin kokeneita ja sitoutuneita hallitusjäseniä, järjestämällä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, osallistumalla hallitustyöstä käytävään julkiseen keskusteluun sekä tuottamalla hallitustyöhön liittyviä julkaisuja.

Lisätiedot:

Kai Virtanen

Hallituksen puheenjohtaja

kai.mikael.virtanen@gmail.com

040 736 2822