Kultainen Nuija 2018 Pemamek Oy:lle


Hallituspartnereiden valtakunnallisen huomionosoituksen hyvästä hallitustyöstä sai loimaalainen Pemamek Oy.

Kultainen Nuija 2018 Pemamek Oy:lle

Pemamek Oy on erinomaisesti menestynyt, vuonna 1970 perustettu hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisuja raskaalle metalliteollisuudelle ympäri maailmaa tuottava perheyritys.

Voittajan lisäksi loppukilpailun kolmen kärkeen ylsivät usealla paikkakunnalla toimiva suomalainen perheyritys Lääkärikeskus Aava Oy Helsingistä sekä nopeasti kasvanut suomalainen pilvipalveluintegraattori ja sovellustalo Nordcloud Oy Helsingistä.

Valinnan tehneeseen palkintolautakuntaan kuuluivat Outotec Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Alahuhta (palkintolautakunnan pj), Kauppalehden päätoimittaja Arno Ahosniemi, hallitusammattilainen Sari Baldauf, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Palkintolautakunta halusi tämän vuoden voittajan valinnalla korostaa pitkäjänteisen yrittäjyyden kehittämistä. Pemamek Oy:n omistajat ovat myös täydentäneet yhtiönsä hallitusta riippumattomilla jäsenillä, jotka tukevat omistajien omaa osaamista. Yritys on nyt kansainvälinen sekä vahvasti uudistuva ja kasvava.

Kultainen Nuija luovutettiin Kauppalehden tämän vuotisen Kasvajat-kiertueen Helsingin tilaisuuden yhteydessä.

Tämän vuotinen palkitseminen oli jo kahdeksas. Aiempina vuosina Kultaisen Nuijan ovat saaneet SE Mäkinen Logistics Oy Vantaalta, Lappset Oy Rovaniemeltä, Robit Rocktools Oy Lempäälästä, Serres Oy Kauhajoelta, Pohjola Rakennus Oy Tampereelta, Gofore Oy Tampereelta sekä HappyOrNot Oy Tampereelta.

Hallituspartnerit-verkostoon kuuluu 11 alueellista yhdistystä, joissa on kaikkiaan 700 jäsentä. Järjestö välittää pk-yritysten hallituksiin asiantuntevia jäseniä. Hallituspartnerit järjestävät yhdessä Suomen kauppakamareiden kanssa valtakunnallisesti merkittävään HHJ-koulutuskokonaisuuteen sisältyviä koulutuksia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssin on suorittanut yli 7700 ja HHJ-Puheenjohtaja -kurssin 500 henkilöä.