Uusi Hallituspaikka-tapahtuma siirtyy elokuulta helmikuulle 2021


Yrityksille ja hallitusosaajille suunnattu Hallituspaikka 2020 -tapahtuma siirretään järjestettäväksi 10. helmikuuta 2021. Tapahtuman nimi tulee uuden ajankohdan myötä muuttumaan muotoon Hallituspaikka 2021. Tapahtuman teemana on tulevaisuuden hallitustyöskentely.

Suomen ensimmäinen yrityksille ja hallitusosaajille suunnattu Hallituspaikka 2020 -tapahtuma siirretään järjestettäväksi 10. helmikuuta 2021. Tapahtuman nimi tulee uuden ajankohdan myötä muuttumaan muotoon Hallituspaikka 2021. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla toteutettavan tapahtuman teemana on tulevaisuuden hallitustyöskentely.

Hallituspaikka-tapahtuman tuottaa Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimisto Finland Events. Järjestäjäkumppaneina toimivat Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry, Perheyritysten liitto ry ja Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus.

Hallituspaikka-tapahtuma oli tarkoitus järjestää toukokuussa 2020, mutta koronaviruksesta johtuvien rajoitusten vuoksi tapahtuma siirrettiin elokuulle. Nyt tapahtuma päätettiin siirtää ensi vuoteen. Tapahtuman ohjausryhmä totesi, että elokuun 12. päivä tulee liian nopeasti siihen nähden, että koronaviruksen vuoksi asetetut isojen tapahtumien kokoontumisrajoitukset ovat voimassa heinäkuun loppuun asti.

Hallitustyön kannalta alkuvuosi on hyvä ajankohta alan tapahtumalle

– Hallituspaikka-tapahtuma on saanut todella hyvän vastaanoton, mistä olemme voineet päätellä, että kysyntää tällaiselle hallitusosaajien ja yritysten edustajien matalan kynnyksen kohtaamispaikalle on. Vallitsevan koronapandemian takia teimme päätöksen tapahtuman siirtämisestä ensi vuoteen, jotta voimme taata kaikille tapahtuman kohderyhmille paremmat ja varmemmat mahdollisuudet osallistua tapahtumaan turvallisesti. Hallitustyöskentelyn näkökulmasta alkuvuosi on toimiva ajankohta tämän kaltaiselle tapahtumalle. Uskon, että helmikuussa 2021 saamme nauttia jälleen toistemme kohtaamisista sekä luotua yhdessä katseen hallitustyöskentelyyn ja sen tulevaisuuteen, toteaa Hallituspartnereiden ja Hallituspaikka-tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja Jyrki Liljeroos.

Keynote-puhujina Matti Alahuhta ja Philip Aminoff – Kultainen Nuija jaetaan tapahtumassa

Tapahtuman keynote-puhujina nähdään muun muassa hallitusammattilaiset Matti Alahuhta ja Philip Aminoff. Hallitustyöskentelyn tulevaisuuteen pureutuvan paneelikeskustelun puheenjohtajana toimii Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi. Päivä huipentuu Kultainen Nuija -tunnustuksen jakoon. Jo 10. kertaa jaettavan tunnustuksen saa toimija, joka on toiminnassaan kunnostautunut erityisen hyvässä hallitustyöskentelyssä. Hallituspartnereiden kumppanina palkitsemisprosessissa toimii Kauppalehti. Hallituspaikka 2021 -tapahtuman juontaa Ylen toimittaja Tommy Fränti.

Lisäksi ohjelmassa on kumppaniyritysten case-puheenvuoroja, asiantuntijoiden tapaamisia ja neuvontaa ständeillä, hallitusammattilaisia etsivien yritysten pitchauksia sekä verkostoitumista ja sovittuja tapaamisia Speed Networking -alueella. Klinikkakäytävällä kumppanit tarjoavat nonstopina tietoa teemoista omistajuus, kansainvälistyminen, yrityskaupat, sukupolvenvaihdos, yrityksen elinkaariajattelu ja vastuullisuus.

Lue lisää Hallituspaikka-tapahtumasta: https://www.hallituspaikka.fi/