Hallituspaikka 2020: uusi tapahtuma yrityksille ja hallitusosaajille


Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla järjestetään ensi keväänä uusi yrityksille ja hallitusosaajille suunnattu tapahtuma. Hallituspaikka 2020 -tapahtuma tuo keskiviikkona 27.5.2020 *) saman katon alle riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset ja hallitusosaajat. Tapahtuman pääteema on Tulevaisuuden hallitustyöskentely. Hallituspartnerit ry on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

*) Tapahtuma on siirretty pidettäväksi elokuussa. Uusi aika on keskiviikko 12.8.2020.

– Hallitus on monelle pk-yritykselle yhä edelleen käyttämätön voimavara. Tampereella toukokuussa järjestettävän Hallituspaikka 2020 -tapahtuman kautta haluamme nostaa näkyvästi esille hyvän hallitustyöskentelyn merkitystä ja korostaa sitä, että hyvä hallitus avaa yritykselle tien menestykseen tuomalla merkittävää kilpailukykyä ja arvonnousua. Tämä uusi tapahtuma luo erinomaisen alustan, jossa uutta osaamista hakevat pk-yritykset kohtaavat riippumattomia ja lisäarvoa tuottavia osaajia hallituksiinsa, kertoo Hallituspartnereiden ja Hallituspaikka-tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja Jyrki Liljeroos.

Tulevaisuuden hallitustyöskentely pääteemana – Keynote-puhujana yritysjohtaja Matti Alahuhta

Hallitus keskittyy yrityksen tulevaisuuden hahmottamiseen ja auttaa toimivaa johtoa onnistumaan. Riippumattomat hallitusosaajat tuovat yrityksen hallitukseen monenlaista lisäarvoa, kuten uusia näkökulmia, eri alojen asiantuntemusta, laajoja verkostoja ja uskallusta ajatella isosti. Lisäksi toimintatapa on erittäin kustannustehokas. Tampereella kysyntä ja tarjonta hallitustyöskentelyn saralla kohtaavat.

– Hallituspaikka 2020 -tapahtuma on matalankynnyksen kohtaamispaikka yrittäjille ja hallitusosaajille. Rennon ja ohjelmatarjonnan osalta kaikille osallistujille antoisan päivän yhtenä tavoitteena on myös osoittaa yritysten edustajille, että hallitusosaajat ovat tavallista, rehtiä, ammattitaitoista porukkaa, jotka haluavat toimia yrittäjän tukena ja kasvattaa yrityksen arvoa, puheenjohtaja Jyrki Liljeroos toteaa.

Uuden Hallituspaikka 2020 -tapahtuman ohjelma muodostuu keynote- ja case-puheenvuoroista, paneelikeskustelusta, #Hallituspaikka-klinikoista, yritysten pitchauksista sekä verkostoitumisesta niin Speed Networking -alueella kuin myös päivän päättävässä cocktail-tilaisuudessa. Tapahtuman ohjelmasisällössä keskitytään etenkin omistajuutta, kansainvälistymistä, yrityskauppoja, sukupolvenvaihdosta, yrityksen elinkaariajattelua ja vastuullisuutta käsitteleviin aiheisiin.

Hallituspaikka 2020 -tapahtuman keynote-puhujana nähdään tunnettu yritysjohtaja Matti Alahuhta, joka on tehnyt vaikuttavan uran Nokialla ja myöhemmin Koneella. Alahuhta on myös jakamassa Kultainen Nuija -palkinnon. Tunnustus jaetaan osoituksena hyvästä hallitustyöstä jo 10. kerran. Palkitsemisprosessissa Hallituspartnereiden kumppanina toimii Kauppalehti. Hallituspaikka 2020 -tapahtuman ohjelma julkistetaan lokakuussa.

Hallituspaikka 2020 -tapahtuman tuottaa Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimisto Finland Events pääyhteistyökumppaneinaan Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry ja Perheyritysten Liitto ry.

Lisätietoja:
LISÄTIEDOT: www.hallituspaikka.fi
Twitter: @Hallituspaikka, #Hallituspaikka2020, #tulevaisuudenhallitustyöskentely

Tanja Järvensivu, Tampereen Messut -konsernin viestintäjohtaja, Hallituspaikka 2020 -projektipäällikkö,
p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu@tampereenmessut.fi

Jyrki Liljeroos, Hallituspaikka 2020 -tapahtuman ohjausryhmän ja Hallituspartnerit ry:n puheenjohtaja,
p. 0400 625 770, jyrki.liljeroos@provex.fi